Okategoriserade

För dig med ett stort NHL intresse – skaffa matchtröjor

Hockeyälskare ser NHL som en liga i en klass för sig själv. Det är ligan där de bästa spelarna spelar och har man ett hockeyintresse följer man självklart NHL. Även om NHL spelar sina matcher på natten svensk tid finns det fortfarande en hängiven skara i Sverige som följer ligan.

Historian bakom NHL

Ligan fick sin start 1917 efter den föregående amerikanska hockeyligan NHA gått under. I NHL:s början var det bara några lag som spelade, men under åren har det växt. En speciell milstolpe är 1967 när många av nutidens lag inträdde i NHL. Idag har det växt ytterligare och det är hela 32 lag som spelar i NHL. Vilka hejar du på?

Svenska spelare i NHL

Inte nog med att NHL har många fans i Sverige, det spelar även många svenska hockeyspelare i NHL. Varje år är upp till 20 svenska spelare med i draften, de som har möjlighet att köpas in i ett NHL-lag. Detta ger extra spänning för svenska fans som gärna vill se sina landsmän spela och göra bra i från sig i världens bästa hockeyliga.

Representera ditt favoritlag

Om du vill representera ditt favoritlag med till exempel en hockeytröja är det enklast att handla på nätet. Hitta rätt hockeytröja med ditt favoritlag av bästa kvalitet.